Raskid ugovora i povrat robeŽelite zamijeniti ili vratiti robu? Kako postupiti? Imate li već kupljenu robu kod kuće? Utvrdili ste da vam proizvod ne odgovara?

Robu ste dužni provjeriti odmah po primitku od kurira. U slučaju da je roba stigla oštećena, dužni ste odmah kontaktirati kurira-dostavljača paketa i sa ovlaštenim vozačem sastaviti prijavu oštećenja.

Ukoliko je roba stigla u dobrom stanju a Vi ste je odlučili vratiti iz nenavedenih razloga, takvu robu možete vratiti natrag u roku od 14 dana od isporuke i vratit ćemo vam novac ili zamjeniti za drugi dio. Troškove dostave snosi kupac. Isprintajte i ispunite obrazac, pošaljite ga zajedno s robom i originalnim računom natrag na našu adresu.  Molimo da robu isporučite po mogućnosti preporučenim paketom   (NE POUZEĆEM !)

Adresu možete pronaći na sljedećem linku:
https://autoclinic.hr/contact

Prilikom zamjene robe:
Navedite što želite zamijeniti i za što točno želite zamijeniti robu. Po potrebi ćemo zamijeniti robu za drugu vrstu. Robu je moguće zamijeniti unutar 14 dana od primitka robe, nakon 14 dana zamjenu robe ili povrat ne prihvaćamo.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku  smatra se da Kupac nije ispunio svoju obvezu povrata robe, te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava.
Proizvod mora biti:

-u stanju kakavom je i poslan
-zajedno s dokazom o kupnji od naše tvrtke

Prilikom povrata robe:
unesite broj bankovnog računa na koji trebamo poslati novac. Novac će biti poslan na vaš račun tek nakon što roba bude zaprimljena i provjerena i to najkasnije u roku od 14 dana od primitka robe.


Cijelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći na ovom linku:

Zakon o zaštiti potrošača
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_10_110_2124.html

Sve informacije o povratu robe / proizvoda i novca Kupac može dobiti  na telefonu ili putem emaila navedenom ovdje: https://www.autoclinic.hr/contact.